Velkommen til TestLab

Du tester - Vi ordner kaffe

Deepmind TestLab

I dag er det en selvfølge at nettsteder skal fungere like godt på PC som på smarttelefonen, samtidig som krav til brukervennlighet skal ivaretas. Testing av brukervennlighet på tvers av enheter kan være en kostbar prosess. I vår testlab forenkler vi prosessen for deg - så sparer du både tid og penger.

Testlab illustrasjon - Test Lab, by Deepmind+Rude

Test nettsidene dine på "alle" typer enheter

Vi har et rikt antall enheter tilgjengelige for de fleste aktuelle formfaktorer og operativsystemer. På den måten har du mulighet til å teste hvordan nettsidene dine vil oppleves på de enhetene brukerne dine har.

Brukertesting

Deepmind har kompetansen og utstyret til å gjennomføre avanserte brukertester for å sikre at nettsidene dine leverer en opplevelse slik brukerne ønsker den. Våre eksperter på design og brukervennlighet bistår i gjennomføringen som kan inkludere både video-opptak og eye-tracking.

Test selv - eller la oss bistå

I testlab'en kan du gjerne gjennomtøre tester på enheter selv, men for grundigere tester som f.eks. brukertester anbefaler vi bistand fra våre erfarne medarbeidere. Vi bistår med alt fra testplan, til selve gjennomføringen og testrapporter, samt rådgivning i forbindelse med utforming og brukergrensesnitt. Vi tilbyr også tilgang til avansert video- og eye-tracking utstyr.

Lokasjon

Testlab'en er lokalisert i våre lokaler midt i hjertet av Kristiansand, Markensgate 30. Selve lab'en ligger isolert til i lokalet, og alle vegger er foliert for å hindre innsyn - så kan du teste de tingene som du ikke vil at andre skal se riktig ennå.

Bestill tid for testing

Test lab'en er åpen mandag-fredag mellom 09:00 og 15:00. Bestill tid på testlab@deepmind.no, så skal vi ha klar herlig nytrukket kaffe til deg også!